Speelclubs

Leeftijd: 
1e t.e.m. 3e leerjaar

Speelclubs zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Dikwijls gaan ze niet de volledige periode mee, bijvoorbeeld maar één week in plaats van tien dagen.

Wanneer is er chiro voor de speelclubs?

Dag stoere speelclubs!
We zijn bijna december en jullie leiding hebben al leuke dagen gepland! Hier dus een overzicht wanneer jullie naar de Chiro kunnen komen.

Zondag 1 december

Het is Chiro vanhalf 2tothalf 5en we gaan samen met Joske plezier maken.

Vrijdag 6 december

Joepie, de sint en zijn pieten komen langs op de Chiro! Ze komen al die deugnieten van een speelclubs soms van dicht bij bekijken. Het is Chiro van19-21u. Opgelet: op zondag geen Chiro.

Zondag 15 december

Bereid jullie voor op een mega leuke zondagmiddag, het is Chiro van half 2 tot half 5 .

Zaterdag 21 december

We vieren samen, met de volledige Chiro, Kerstmis & Nieuwjaar! Jullie zijn dus allemaal welkom op ons Kerst- en Nieuwfeestje van 19-21u !

Vrijdag 27 december

Voor de laatste Chiro-dag van 2019, gaan wij een superleuke Kerstfilm kijken. Jullie worden verwacht om 19u en verkregen worden om 21u . Doe maar geproduceerd kleren aan vervaardiging we knus & gezellig samen naar de film kunnen kijken.

Wij kijken uit naar deze dagen!
Veel liefs van jullie leiding Herlinde en Phoebe xx