Tippertiens

Leeftijd: 
1ste tot en met 4de middelbaar

Stilvallen om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken of te zwijmelen over een superster of over die ene knappe jongen van op school, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. De sjiekste Chiromomenten worden natuurlijk vastgelegd op sociale media. Kortom: typisch tito’s.

Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Tijdens het vieruurtje tonen ze de nieuwste danspasjes op een minifuif voor maxipret. Dat is pas keti zijn!

Flamm & Spetter

De Dynamietfiguurtjes Flamm & Spetter verschenen voor het eerst in september 2000, als logo voor een gewestelijke titoactiviteit. Pas in december 2001 werden ze officieel de titofiguurtjes. Via de website kon iedereen voorstellen doen voor hun naam. De Titocommissie koos voor Flamm & Spetter en stelde hen plechtig voor in de tito-uitgave Krikker. In 2008 kregen ze een nieuwe look naar aanleiding van 75 jaar Chiro.

Bo

Het afdelingsfiguurtje van de Keti's verschijnt voor het eerst in het januarinummer van Dubbelpunt 1997. Hij maakte daar samen met de andere figuurtjes reclame voor het Afdelingsbivak. De eerste keer dat Boo in Dubbelpunt verschijnt, is dat wel direct samen met Bie, in het kader van het jaarthema 'Met liefs': Boo en Bie zijn namelijk verliefd op elkaar. in 2008 kreeg Boo een nieuwe look, naar aanleiding van 75 jaar Chiro.

Wanneer is er chiro voor de tippertiens?

- zaterdag 3 november: Halloweenwandeling van 19u tot ongeveer 20u30. Graag in chirokleren komen, zo is onze groep duidelijk zichtbaar. Voor degene die willen mogen zich zeker ook wat verkleden. :)

- zondag 4 november: Na het spannende avontuur van gisteren mogen jullie even bekomen, er is jammer genoeg geen chiro vandaag...

- zondag 11 november: Vandaag is het chiro van half 2 tot half 5!

- zondag 18 november: Chiro van half 2 tot half 5!

- zondag 25 november: Vandaag is het Christus Koning! We verwachten jullie om 10u op de chiro met boterhammen en een tas zodat jullie over de middag lekkere soep kunnen drinken. We sluiten af om half 5. 

WEEKEND

Deze data moeten jullie zeker ook allemaal vrijhouden, want dan gaan we weg naar een onbekende locatie!! Ons weekend gaat door op 8, 9 en 10 maart. Verdere info zullen jullie later nog krijgen.  

Liefs,

Sarah en Herlinde