Feestweekend

Beste ouders/leden/oud-leiding/sympathisanten

Chiro Beukenhout mag 70 kaarsjes uitblazen en dat laten de leidsters niet zo maar voorbijgaan! 

We organiseren een feestweekend ‘Aspiritief Special Edition’ met allerlei evenementen. Dit vindt plaats van 14 juli tot 16 juli.

Hier even een overzicht van wat u allemaal kan verwachten …

  • Op 14 juli zetten we het weekend stevig in met onze 1e editie van Beuk’n Bass. Deze topfuif wil je zeker niet missen! Tickets zijn verkrijgbaar via www.your-tickets.be/events/Beuknbass

  • Vanaf zaterdagmiddag 15 juli kan is onze aspiritiefbar open van 14u tot 01u hier kunt u rustig genieten van een drankje en een hapje. ‘s Avonds kunnen jullie dan jullie buikjes vullen met een heerlijke BBQ  en de avond afsluiten doen we met een bingo en dessertbuffet. Inschrijven hiervoor kan via https://forms.gle/1Kn7H4wZqqdUqdBK8

  • Op 16 juli sluiten we het feestweekend af en zijn alle kinderen welkom om samen met ons te spelen op de reuze kindernamiddag. Van 14u tot 17u. Springen op een springkasteel, je laten schminken, … plezier gegarandeerd!! Ook de ouders zijn meer dan welkom, want onze aspiritiefbar is open van 14u tot 20u. Wij vragen uw dochter/zoon wel 3 euro mee te geven want we voorzien een lekker ijsje.

Hopelijk zien we je verschijnen op onze evenementen en kunnen we samen het glas heffen op nog vele jaren Chiro Beukenhout !!


Groetjes de leiding xoxo

Facebook evenement van Aspiritief Special Edition:https://fb.me/e/5QiZSE3UF

Facebook evenement van de fuif:https://fb.me/e/HO1b9Yzg

Facebook evenement van de BBQ:  https://fb.me/e/1iZGivwcT