Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn meiden vanaf 6 jaar tot ver daarna die samen enorm veel plezier maken, meestal in de eigen leeftijdsgroep maar soms ook eens allemaal gezellig samen. Groot of klein, luid of stil, grappig of subtiel, een beetje gek of nog net normaal, allemaal spelen wij samen! Want bij ons is iedereen gelijk, ieder heeft z'n eigen kwaliteiten en talenten en zo zijn we samen 1 talentenbom!

Wat doen wij?

Elke zondagmiddag spelen wij in onze afdelingen een supertof spel met leeftijdsgenoten en onze leiding. Wil je weten wanneer deze super toffe activiteiten plaats vinden kijk dan zeker eens op je afdelingspagina

1 keer per jaar gaan we op weekend, je zou het een minikampje van een paar dagen kunnen noemen waar we kunnen proeven van wat het is om zo met z'n allen samen te leven.In de zomervakantie gaan wij op kamp, dat is 7 dagen voor de kleinste en 10 dagen voor de rest.

En dan gaan we ook 1 keer per jaar op kamp! Hier doen we alles wat we op zondag doen maar veel, veel meer! We leven voor 10 dagen samen met al onze vrienden.

Soms doen wij ook eens een speciale activiteit, deze kan je vinden in onze kalender. 

Hoe doen wij dat?

Met veel energie, inzet en groepsgevoel! 

Een enthousiaste leidingsploeg geeft een gans jaar lang het beste van zichzelf en hoopt daarmee er voor iedereen een fijne zondagmiddag van te maken. Ben jij een enthousiast en energiek persoon? Dan ben jij zeker geschikt om onze leidingsploeg te versterken.
Heb je interesse of nog vragen? Contacteer: leiding@chirobeukenhout.be

Misschien tot binnenkort!

Hoe kom je erbij?

Je mag 3 zondagen bij ons komen meespelen zonder te betalen, zo kan je zien of Chiro iets voor jou is of niet. Je kan ook meteen 20 euro betalen en je gegevens door geven aan de groepsleidster en dan ben je ingeschreven. Ga naar de contact pagina om al je vragen te stellen en we helpen je graag verder!