Uniform

We dragen met trots ons uniform want op die manier weet iedereen dat wij van de chiro zijn. Niet alleen van chiro Beukenhout maar ook van het groter geheel.

Chirotrui

Naast de algemene truien van Chiro nationaal is er ook een eigen Beukenhout trui. Hij is verkrijgbaar op de Chiro bij kledijverantwoordelijke.

Chiro T-shirt

T-shirts  kunnen aangekocht worden in de banier of bij de kledijverantwoordelijke. Chiro Nationaal heeft een T-shirt maar net zoals bij de truien bestaat er een Beukenhout T-shirt!

Chiro rok/broek/broekrok

Deze beige rok/broek/broekrok is gevuld met verschillende dingen: ritme voor elk liedje dat je zingt, flexibiliteit voor elk obstakel op je pad, ...

Maar deze rokken/broeken/broekrokken zijn vooral gevuld met moed. Met dit stofje rond je middel zal er geen beek zijn waar je niet kan over springen, geen hellingen te hoog om over te klimmen en geen tochten te ver om met je hoofd omhoog je bestemming te bereiken.

Dus zodat je zeker geen chirospirit te kort komt kan je deze chiro rok/broek/broekrok bestellen bij de kledij verantwoordelijke voor €30. Die gaat er dan om in de Banier en vanaf deze verkrijgbaar en gekocht is kan deze afgehaald worden op de chiro.

Tweedehandskledij

Chiro Beukenhout heeft een tweedehandswinkeltje waardoor je Chirokleren aan een voordeligere prijs kan kopen!

Heb je een trui, T-shirt of rok/broek/broekrok die jou te klein is maar nog in goede staat is? Dan kan je die afgeven op de chiro! Op het moment dat jouw kledingstuk verkocht is, ontvangjij het geld dat voor kledingstuk betaald werd!

Kostprijs tweedehandskledij:

  • Trui: €8
  • T-shirt: €8
  • Rok/broek/broekrok: €10

De Banier

De Banier is de Chirowinkel waar je chirokleren en accessoires kan kopen. Je kan er ook creamateriaal kopen en op vertoon van je lidkaart krijg je zelfs korting! Je kan hun website bezoeken: www.debanier.be

Of heb je zin om eens langs te gaan?

De Banier Gent:
Hoefslagstraatje 1
9000 Gent

Kledij bestellen

Wie liever niet naar De Banier rijdt kan ook haar kleren bestellen bij de kledijverantwoordelijke. Je kan vanaf de startdag elke zondag bij de kledijverantwoordelijk je bestelling binnen brengen!.

Wij zouden willen vragen om de kledij alleen te bestellen na de chiro. Op die manier kan de kledijverantwoordelijke jouw alle aandacht geven zonder dat er spelletjes later moeten beginnen!