Uniform

Wij zijn van de chiro en dat laten wij graag zien! 
Iedereen in de chiro draagt hetzelfde uniform om zo te tonen wie we zijn en bovenal om te tonen dat we 1 groep zijn!

Chirorok/broek

Een chirorok of chirobroek dat mag je zelf kiezen! Deze kan je kopen in De Banier of je kan ze bestellen bij de kledijverantwoordelijke na elke chiromiddag. 

  • Embleempjes
    Je kan je chirorok/broek ook pimpen door er embleempjes op te naaien. Zo is er per afdeling een embleempje en is er elk jaar een jaarthema embleepje te verkrijgen. Deze kan je ook bestellen bij de kledijverantwoordelijke of gaan kopen in De Banier.

Chirotrui

Je kan kiezen en algemene chiro trui van chiro nationaal of onze eigen chiro Beukenhout trui. Je kan beiden bestellen bij de kledijverantwoordelijke na elke chiromiddag. De truien van chiro Beukenhout zijn enkel op onze chiroverkrijgbaar en dus niet in De Banier.

Chiro T-shirt

Hier heb je opnieuw de keuze uit een algemene chiro T-shirt of een chiro Beukenhout T-shirt. Je kan beiden bestellen bij de kledijverantwoordelijke na elke chiromiddag. De T-shirts van chiro Beukenhout zijn enkel op onze chiro verkrijgbaar en dus niet in De Banier.

Tweedehandskledij

Je kan in onze tweedehandswinkel chirokleren aan een voordeligere prijs aankopen! Neem gerust een kijkje na elke chiromiddag zijn we open.

Zijn je chirokleren te klein maar wel nog in een goede staat? Dan kan je deze afgeven op de chiro en verkopen wij deze door. Wanneer het kledingstuk verkocht is ontvang jij het geld dat voor het kledingstuk betaald werd.

Andere chirokleren/accessoires

Er zijn nog een heleboel andere spullen van de chiro te koop zoals kousen, shortjes, embleempjes,... Ook deze kan je bestellen bij de kledijverantwoordelijke na elke chiromiddag of je kan deze kopen in De Banier.

Kledij bestellen

Elke zondag na de chiro is er de mogelijkheid om kledij te bestellen. Je geeft de maat door en dan zullen wij de bestelling gaan halen in de winkel. Wij bezorgen jullie je bestelling zo snel mogelijk.(meestal de zondag erna) De betaling gebeurd via een overschrijving naar ons rekeningnummer: BE 74068247338307 OPGELET! Vergeet in de mededeling niet de naam van je kind en je bestelling in te vullen zodat wij weten waarvoor de overschrijving is.

De Banier

Dit is een winkel waar alles van de chiro te koop is. Enkel de kledij van chiro beukenhout zelf kan je daar niet kopen. De dichtsbijzijnde winkelis in het centrum van Gent. Het adres is Hoefslagstraatje 1, 9000 Gent. Je kan ook een kijkje nemen op de site https://www.debanier.be/.