Bol

Beukenhout Oud Leiding

Na een carrière in de leidingsploeg is het Chiro-avontuur nog niet gedaan! Leiding die van het organiseren, animeren en exploreren maar niet genoeg kan krijgen kan het gewest of verbond vervoegen!

Maar... dat is niet alles. De oudleiding van Chiro Beukenhout kan ook terecht in hun eigenste BOL, kort voor Beukenhout Oud Leiding!

De grondleggers

Sara Coucquyt en Candy De Waele, zelf lid sinds de speelclubs en lang daarna ook jaren bij de leiding wekten dit schitterende initiatief tot leven. Wat begon als een 'zot idee' van leiding die zich geen leven kon voorstellen na de Chiro, kreeg vorm op maat van oud-leiding die met graagte om de zoveel tijd eens samen terugkijkt naar wat ze samen hebben beleefd.

Wat kan u verwachten?

Tweemaandelijks organiseert de BOL een eigen activiteit, los van de activiteiten van de Chiro (Startdag, Breughelmaal, e.a.) waarvoor we uiteraard ook uitgenodigd worden.

Van een mini-trektocht (zoals in de goede, oude tijd), over een gezinsactiviteit met de eigen kinderen naar een gezellige strandwandeling met z'n allen. Niets moet en alle voorstellen zijn meer dan welkom!

Wie kan erbij?

Alle oudleiding van Chiro Beukenhout. Ben je geïnteresseerd om enkel post te ontvangen maar zijn de activiteiten niet echt jouw ding? Meld je gerust aan bij de BOL-leiding en zij houden je op de hoogte!

Hoe kan je erbij?

Contacteer de BOL-leiding door te mailen naar bol@chirobeukenhout.be of via de contactpagina van deze site voor meer informatie betreffende lidgeld (verzekering), de activiteiten die nog op gepland staan,... Langskomen op één van de activiteiten van Chiro Beukenhout nu kan natuurlijk ook!

Activiteiten

Beste Bollers,

We nodigen jullie uit voor de tweede BOL-gezinsquiz!

Vraag 1: Wanneer?
Zondag 19 november2017 van 10u - 13u

Vraag 2: Wat?

Gezellige quiz met aansluitend pannenkoekenfestijn

Vraag 3: Waar?

Lokalen Chiro Beukenhout

Vraag 4: Groepjes?

Je kan deelnemen in groepjes van maximum 4 personen. De andere groepsleden kunnen jouw kinderen, jouw partner, broers, zussen, ... maar ook andere BOLlers zijn.

Vraag 5: Inschrijven?

Voor 12 november, via mail (bol@chirobeukenhout.be) of via de facebookpagina. Laat bij jouw inschrijving ook weten wie de andere groepsleden zijn en wat de leeftijd is van de deelnemende kinderen.

Hopelijk tot dan!