Kwiks

Leeftijd: 
4de t.e.m. 6de leerjaar

Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden ze zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Kwiks zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.

Wanneer is er chiro voor de kwiks?

Zondag 4 oktober

Het nieuwe chirojaar is terug van start gegaan. Dat wilt dus zeggen dat onze jaarlijkse doop te wachten staat op jou. We maken van jou vandaag een stoere kwikmeid. Kom jij ook? We verwachten onze stoere kwiks van 14 uur tot 17 uur. 

Zondag 11 oktober

Chiro van 14 uur tot 17 uur. 

Zondag 18 oktober

Vandaag is een speciale dag op de Chiro. Aan de hand van dit doolhof (zie uitnodiging of nieuwsbrief) kom jij te weten waaraan jij je kan verwachten. Ben jij ook benieuwd? Je bent welkom op de Chiro van 14 uur tot 17 uur. 

Zondag 25 oktober

Vandaag spelen wij een heel leuk spel! Om al een tipje van de sluier te geven waarover ons spel gaat hebben wij een puzzeltje gemaakt (zie uitnodiging of nieuwsbrief). Zodra je deze hebt gemaakt kom je te weten wat er op je te wachten staat! Kom zeker van half 2 tot half 5 naar de Chiro. Tot dan!