Kwiks

Leeftijd: 
4de t.e.m. 6de leerjaar

Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden ze zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Kwiks zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.

Wanneer is er chiro voor de kwiks?

3 november

Griezelig verkleden is de boodschap! Griezel mee met de leiding want van half 2 tot half 5 worden alle wezens van de onderwereld verwacht op de chiro om er een beestige dag van te maken!

10 november

Joepie het is verlengd weekend! Dat betekent dat jullie zeker naar de chiro kunnen komen om de dag erna goed te kunnen uitrusten.Stoere kwiks meiden jullie worden verwacht van half 2 tot half 5 op de chiro.

17 november

Het is chiro van half 2 tot half 5.

24 november

Vandaag is het christus koning, dat wil zeggen dat jullie heel de dag verwacht worden op de chiro om 10 uur tot half 5, vergeet zeer en vast geen boterhammen en een tas mee te nemen drinken in de middag heerlijke soep!

Ps. Hou zeker en vast allemaal het weekend van 21 – 23 februari vrij want dan is het KWIKSWEEKEND! Meer uitleg hierover volgt uiteraard nog!