Speelclub

Leeftijd: 
1e t.e.m. 3e leerjaar

Speelclubs zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Dikwijls gaan ze niet de volledige periode mee, bijvoorbeeld maar één week in plaats van tien dagen.

Wanneer is er chiro voor de speelclubs?

Zondag 4 oktober

We starten het jaar met een doop. Huh, een doop wat is dat? Bij de doop bewijzen we dat we echte Chiromeiden zijn en niet bang zijn om vuil te worden. Propere kleren kunnen we dus best thuis laten. Kleren die vies mogen worden zijn dus heel belangrijk. Chiro van 14 uur tot 17 uur. (Tip voor de ouders: handdoeken om uw auto te beschermen kan handig zijn.)

Zondag 11 oktober

Een gewone Chirozondag, de leiding zal klaar staan met een fantastisch leuk spel! Benieuwd wat we gaan spelen? Chiro van 14 uur tot 17 uur.

Zondag 18 oktober

Vriendinnetjesdag! Vandaag mogen jullie al jullie vriendinnen meenemen naar de Chiro. We hebben 3 strookjes voorzien die je kan uitdelen met alle informatie op. Zijn ze nog niet overtuigd? Vertel hen dan dat er een lekker vieruurtje zal zijn! Chiro van 14 uur tot 17 uur.

Zondag 25 oktober

LET OP: einde zomeruur. De zomer zit erop en de winter komt eraan. Het wordt ook steeds vroeger donker en daarom stappen we over naar het winteruur. Het koude weer dat op komst is, houdt ons niet tegen om te spelen. We starten gewoon een halfuurtje vroeger, dat wil zeggen Chiro van 13u30 tot 16u30.

Benieuwd wat er gaat gebeuren met je toverstafje? Kom dan zeker naar de Chiro en neem je toverstafje mee!

Indien er vragen zijn, twijfel dan niet om iemand van de leiding te contacteren:

  • Sarah: 0478 38 42 45
  • Nel: 0472 67 70 67
  • Lotte: 0483 33 77 80