Speelclub

Leeftijd: 
1e t.e.m. 3e leerjaar

Speelclubs zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Dikwijls gaan ze niet de volledige periode mee, bijvoorbeeld maar één week in plaats van tien dagen.

Wanneer is er chiro voor de speelclubs?

Zondag 3 oktober

)

Zondag 11 oktober

Een gewone Chirozondag, de leiding zal klaar staan met een fantastisch leuk spel! Benieuwd wat we gaan spelen? Chiro van 14 uur tot 17 uur.

Zondag 18 oktober

Vriendinnetjesdag! Vandaag mogen jullie al jullie vriendinnen meenemen naar de Chiro. We hebben 3 strookjes voorzien die je kan uitdelen met alle informatie op. Zijn ze nog niet overtuigd? Vertel hen dan dat er een lekker vieruurtje zal zijn! Chiro van 14 uur tot 17 uur.

Zondag 25 oktober

LET OP: einde zomeruur. De zomer zit erop en de winter komt eraan. Het wordt ook steeds vroeger donker en daarom stappen we over naar het winteruur. Het koude weer dat op komst is, houdt ons niet tegen om te spelen. We starten gewoon een halfuurtje vroeger, dat wil zeggen Chiro van 13u30 tot 16u30.

Benieuwd wat er gaat gebeuren met je toverstafje? Kom dan zeker naar de Chiro en neem je toverstafje mee!

Indien er vragen zijn, twijfel dan niet om iemand van de leiding te contacteren:

  • Fien: 0494 86 22 49
  • Nell: 0477 41 00 66
  • Chelsea: 0476 06 98 32